Podcast

Lyt til vores udvalgte produktioner

Hos BEAM har vi over 70 podcast- og radioproduktioner bag os. Vi producerer podcasts og radio for landsdækkende radiokanaler og hjælper virksomheder, organisationer og institutioner med at kommunikere effektivt gennem lyd. Vi laver bl.a. podcasts og radio til DR, TV2, Jyllands-Posten, Sydbank, Radio4 og en lang række private virksomheder og andre mediehuse

Fængsel
Fængsel
I samarbejde med DR

Fængsel

Fængsel
Hør uddrag Fængsel I samarbejde med DR

I samarbejde med DRDa Wilhelm Østergaard var 18 år gammel, fik han en dom på to måneders fængsel for vold. Mens han sad inde, svor han for sig selv, at han aldrig mere ville ende i fængsel, og det har han holdt. Men sådan er det ikke gået mange af hans venner og bekendte og for nogle af dem blev fængselsstraf bare et livsvilkår, som fulgte med deres kriminelle løbebane. Hvordan virker fængselsstraf, og hvorfor er det afskrækkende på nogle, mens det for andre virker nærmest modsat? Hvad er det, der gør forskellen? Det undersøger Wilhelm i den her serie, hvor han inviterer en stribe tidligere indsatte til at fortælle deres historier og reflektere over, hvordan fængselsstraffen virkede for dem, og hvad der var afgørende for, hvordan deres liv formede sig.

Fremtiden på P1
Fremtiden på P1
I samarbejde med DR

Fremtiden på P1

Fremtiden på P1
Hør uddrag Fremtiden på P1 I samarbejde med DR

I samarbejde med DRKommer de flyvende biler nogensinde? Kan vi snart dyrke vores mad i et laboratorium? Og bliver mennesket snart en interplanetarisk race? I Fremtiden på P1 diskuterer vi, hvad vi kan forvente af fremtiden med de mennesker, der er med til at skabe den. Selvfølgelig med hjælp fra den del af fremtiden, vi allerede kender: kunstig intelligens

Skilsmissen
Skilsmissen
I samarbejde med Radio4

Skilsmissen

Skilsmissen
Hør uddrag Skilsmissen I samarbejde med Radio4

I samarbejde med Radio4Omkring hvert andet ægteskab i Danmark går i stykker. Vært Marie Sloma Qvortrup har været der selv og ved, hvad man går igennem af følelser, når man står med delte børn og knuste drømme. Kolonihaven bliver under skilsmissen Maries helle, og det er her, hun inviterer gæster, som fortæller deres historie om skilsmisse, splittede venskaber, hjertesorger og ensomhed. I samtalen bliver de blandt andet klogere på, hvem man er bagefter, og hvad stiller man op med ansvaret for at tage andre med i faldet, når man bliver skilt

Inden vi dør
Inden vi dør
I samarbejde med DR

Inden vi dør

Inden vi dør
Hør uddrag Inden vi dør I samarbejde med DR

I samarbejde med DREsben er uhelbredeligt syg med modermærkekræft. Det har givet ham en følelse af, at døden er kommet tættere på. Men samtidig mærker han også livet mere end nogensinde før. I denne podcast taler Esben med en række mennesker, der ligesom ham er uhelbredeligt syg, om de aller tungeste emner, men også om, hvordan vi kan få mest muligt ud af livet, inden vi dør.

Hele Mennesker
Hele Mennesker
I samarbejde med Ally

Hele Mennesker

Hele Mennesker
Hør uddrag Hele Mennesker I samarbejde med Ally

I samarbejde med AllyDer er ingen mennesker, der går gennem livet uden at møde modgang. Noget af det, der definerer, hvem vi er som mennesker, er, hvordan vi håndterer den modgang. I podcastserien "Hele Mennesker" inviterer musikeren Medina en række kendte danskere forbi til en snak om, hvordan de har håndteret modgang i deres liv - alt sammen med det formål at, lytterne kan søge gode råd og vejledning til, hvad de kan gøre, når de står i lignende situationer, så de kan komme ud på den anden side som helede og hele mennesker.

Missionen
Missionen
I samarbejde med Radio4

Missionen

Missionen
Hør uddrag Missionen I samarbejde med Radio4

I samarbejde med Radio4Tony Scott og Amalie Bremer har en mission! De vil forsøge at ændre de ting, der er i vejen med verden - og intet er for stort eller for småt. Hvordan smugler vi verdens største regnbueflag ind på stadion i Qatar, får vareskillerne tilbage i supermarkedet eller én gang for alle får fixet nakkerne på den politiske højrefløj, så de ikke skal have massage hele tiden. Missionen blev sendt hver mandag til torsdag fra august 2021 til og med januar 2024 på Radio4. Alle programmer ligger som podcast.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere
I samarbejde med Jyllands-Posten

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere
Hør uddrag Hvis du vil vide mere I samarbejde med Jyllands-Posten

I samarbejde med Jyllands-PostenForstå de vigtigste og mest interessante aktuelle dagsordener med lyden af Jyllands-Posten. I nyhedspodcasten Hvis du vil vide mere tager vært Jacob Grosen og avisens journalister og redaktører dig ind i kernen af historierne med viden, perspektiv og et unikt indblik i deres eget arbejde. Følg med alle hverdage kl. 04.30 lige der, hvor du normalt finder dine podcasts. Hvis du vil vide mere.

1000 regrets
1000 regrets
Egen produktion

1000 regrets

1000 regrets
Hør uddrag 1000 regrets Egen produktion

Egen produktionDer er ikke nogen, der går gennem livet uden at begå fejl. Når det sker, kan man vælge at grave sig ned og skamme sig helt ind i knoglerne - eller man kan dele sine dårlige valg med andre og se på det som en vigtig lektie. Og måske endda prøve at grine af det. Det er præcis, hvad Emilie og Jasper vil gøre i denne podcast. De vil hylde og elske alle de ting, vi roder os ud i og efterfølgende fortryder. Hver uge inviterer de en gæst i studiet til en snak om, hvad de virkelig, inderligt fortryder, de har gjort.

Skyggesiden - min seng er et gerningssted
Skyggesiden - min seng er et gerningssted
I samarbejde med TV2

Skyggesiden - min seng er et gerningssted

Skyggesiden - min seng er et gerningssted
Hør uddrag Skyggesiden - min seng er et gerningssted I samarbejde med TV2

I samarbejde med TV2Vel hjemme i Århus efter et sabbat-ophold i Sverige, bliver Karoline pludselig kontaktet af en kvinde, som fortæller at hendes ven og tidligere udlejer i Stockholm har voldtaget og filmet kvinder i selvsamme lejlighed i en periode før og efter hun har boet i den. Mange af kvinderne var uvidende om overgrebet indtil politiet kontaktede dem og bad dem verificere, at det var dem på videooptagelser, de var kommet i besiddelse af. I ’Min seng er et gerningssted’ dykker Karoline ned i den historie og prøver at forstå, hvad der skete og hvordan hun kunne tage så meget fejl af en person, hun troede var en ven. Hvorfor opdagede ingen noget - og selvom der ikke er fundet video af Karoline, nager tvivlen hende alligevel. Skulle hun have været et offer?

Fantasier
Fantasier
I samarbejde med DR

Fantasier

Fantasier
Hør uddrag Fantasier I samarbejde med DR

I samarbejde med DRVært Elisa Lykke får besøg af to kendte gæster, så de sammen kan starte samtalen om noget af det mest tabuiserede,vnemlig vores inderste lyster. For selvom sex er en vigtig del af livet, så har rigtig mange ikke helt det sexliv de drømmer om, og vi er ofte rigtig dårlige til at tale om det. Derfor er Elisa på en mission for at gøre sexlivet både sjovere og mere legende ved at tale om vores fantasier.

Kapret
Kapret
I samarbejde med DR

Kapret

Kapret
Hør uddrag Kapret I samarbejde med DR

I samarbejde med DRDet er februar 2011. Marie har ikke hørt fra sin kæreste Rane i nogle dage, og sådan plejer det ikke at være. Han er ude og sejle, og det sidste Marie hørte var, at han var på var på vej mod Adenbugten. Kapret er en podcastserie i 6 episoder, hvor ægteparret Rane og Marie med egne ord og igennem gamle dagbøger fortæller om livet som gidsel hos somaliske pirater, og om den håbløse kamp med forhandlinger hjemme i Danmark.

Under gulvtæppet
Under gulvtæppet
I samarbejde med Jyllands-Posten

Under gulvtæppet

Under gulvtæppet
Hør uddrag Under gulvtæppet I samarbejde med Jyllands-Posten

I samarbejde med Jyllands-PostenI Jyllands-Postens politiske podcast ”Under gulvtæppet” får du ugens analyse og overblik, når chefredaktør Marchen Neel Gjertsen og politisk analytiker Niels Thulesen Dahl mødes og løfter gulvtæpperne i dansk politik. Er der fejet noget ind under tæppet, hører du det her.

Alt vi har er nu - Amalies sidste sommer
Alt vi har er nu - Amalies sidste sommer
I samarbejde med Ally

Alt vi har er nu - Amalies sidste sommer

Alt vi har er nu - Amalies sidste sommer
Hør uddrag Alt vi har er nu - Amalies sidste sommer I samarbejde med Ally

I samarbejde med AllyAmalie på 21 år har en bucketlist. Hun har en masse ting, som hun gerne vil nå - for hun har før været forhindret af sygdom. For et par år siden fik Amalie transplanteret nye lunger. Hun fik en ny chance og har tænkt sig at udnytte den! Og det budskab - om at udnytte sin tid til det bedste - vil Amalie gerne dele. Derfor har hun allieret sig med en journalist, Amanda, som skal følge hende opfylde alle punkterne på bucketlisten. Men bedst som de er kommet i gang, mærker Amalie der er noget galt. Hendes vejrtrækning er blevet tungere. Og snart bliver historien en helt anden.

Lagune Sessions
Lagune Sessions
I samarbejde med Lagune

Lagune Sessions

Lagune Sessions
Hør uddrag Lagune Sessions I samarbejde med Lagune

I samarbejde med LaguneAmalie på 21 år har en bucketlist. Hun har en masse ting, som hun gerne vil nå - for hun har før været forhindret af sygdom. For et par år siden fik Amalie transplanteret nye lunger. Hun fik en ny chance og har tænkt sig at udnytte den! Og det budskab - om at udnytte sin tid til det bedste - vil Amalie gerne dele. Derfor har hun allieret sig med en journalist, Amanda, som skal følge hende opfylde alle punkterne på bucketlisten. Men bedst som de er kommet i gang, mærker Amalie der er noget galt. Hendes vejrtrækning er blevet tungere. Og snart bliver historien en helt anden.

Byggepladsen
Byggepladsen
I samarbejde med Airtox

Byggepladsen

Byggepladsen
Hør uddrag Byggepladsen I samarbejde med Airtox

I samarbejde med AirtoxDet vrimler med gode historier på landets byggepladser. Vi kender alle en håndværker, der kan fortæller den ene gode anekdote efter den anden fra sit arbejde. I Byggepladsen vil vi bringe fortællinger og personer frem i lyset til både håndværkere som Anders, og folk, der knap nok kan slå et søm I - som David. Lyt med, når vi vender ugens anekdote fra byggepladsen, gætter med i øgenavnsquizzen - og ikke mindst, når David skal lære ikke at lyde som en idiot, når han skal imponere sin svigerfar med håndværkersprog.

Noget for pengene
Noget for pengene
I samarbejde med Sydbank

Noget for pengene

Noget for pengene
Hør uddrag Noget for pengene I samarbejde med Sydbank

I samarbejde med SydbankNoget for Pengene er Sydbanks guide til privatøkonomi til alle os, der ikke nødvendigvis har den lange økonomiuddannelse fra CBS i ryggen. Vi har renset alverdens guides til privatøkonomi for kedelig banksnak og løftede pegefingre, og vi tager udgangspunkt i os selv. For skæbnen vil, at selv bankfolk bruger dumme penge og falder over økonomiske trends på Tiktok.

Wolt Supportcast
Wolt Supportcast
I samarbejde med Sydbank

Wolt Supportcast

Wolt Supportcast
Hør uddrag Wolt Supportcast I samarbejde med Sydbank

I samarbejde med SydbankEn podcast om livet i WOLT-support. Værten Frederik taler hvert afsnit med 2 af sine kollegaer i supporten om livet som supportmedarbejder og de emner der fylder, når man arbejder i det fællesskab som WOLT-supporten er.

Derfor elsker vi
Derfor elsker vi
I samarbejde med Oddset

Derfor elsker vi

Derfor elsker vi
Hør uddrag Derfor elsker vi I samarbejde med Oddset

I samarbejde med OddsetEI "Derfor Elsker Vi" går vært Sture Sandø sammen med spillere, trænere og eksperter helt tæt på den næste store sportsbegivenhed, og fortæller, hvorfor lige netop det hér løb, den hér kamp, eller dén her turnering er noget helt specielt. Det er duften af nyslået græs og smagen af sved. Det er gåsehud og begejstring.

Vandrebogen
Vandrebogen
I samarbejde med Nationalmuseets mediehus, med støtte fra William Demant-fonden

Vandrebogen

Vandrebogen
Hør uddrag Vandrebogen I samarbejde med Nationalmuseets mediehus, med støtte fra William Demant-fonden

I samarbejde med Nationalmuseets mediehus, med støtte fra William Demant-fondenI mere end 60 år har en fælles dagbog vandret mellem fire kvinder. En vandrebog. Mellem kogevask, strømpestopning og andre hverdagssysler fortæller Birthe Langer, Eva Rudby, Else Belling og Lis Kristiansen om deres vej ind i ægteskabet, moderskabet, arbejdsmarkedet, og hvordan vores fælles historie er blevet til.Vandrebogen gemmer på et stykke Danmarkshistorie, der aldrig er blevet fortalt. Nu hører vi den for første gang fortalt af husmødrene selv.

Kampagnesporet
Kampagnesporet
I samarbejde med Jyllands-Posten

Kampagnesporet

I samarbejde med Jyllands-PostenDet er underholdende og seriøst, når Mads Fuglede og David Trads – to af landets førende USA-eksperter – hver uge med Kampagnesporet går i dybden med USA. Det er Trump, Biden, Kongressen, delstaterne; alt fra identitets- og sikkerhedspolitik over våbenkultur og abort til burgeranmeldelser og Dolly Parton. Kort sagt alt det, der fascinerer og skræmmer ved den uomgængelige nation

Jordens bedste...
Jordens bedste...
I samarbejde med Guldborgsund kommune

Jordens bedste...

I samarbejde med Guldborgsund kommuneTag med digter Knud Romer og kogemand Thomas Alcayaga, når de udforsker landets bedste spisekammer på Falster. Jordens bedste dyrker tiden, det rent faktisk tager at producere kvalitet og hylder de gode råvarer, mulden, vandet og den velsmagende mad og drikke. Thomas Alcayaga er værten, der møder passionerede mennesker og følger rejsen bag den gode mad, mens Knud Romer supplerer med barndomsminder og anekdoter fra sit liv på Sydhavsøerne. Lyt med og hør, hvordan jordens bedste kartofler, fjordrejer, æbler, kyllinger og gin lyder, når de ender i hænderne på Knud og Thomas.

Råd til Penge
Råd til Penge
I samarbejde med Finanstilsynet

Råd til Penge

I samarbejde med FinanstilsynetDer er uendelige valg, som vi skal eller kan træffe for at tilpasse vores økonomi til vores egne behov. Men nogle gange kan det være svært at vurdere, hvilken løsning der er den bedste i lige præcis den situation, man står i.

En verden indenfor
En verden indenfor
I samarbejde med Kriminalforsorgen i forbindelse med rekrutteringskampagnen blivfængselsbetjent.dk

En verden indenfor

I samarbejde med Kriminalforsorgen i forbindelse med rekrutteringskampagnen blivfængselsbetjent.dkEn verden indenfor er et reportageprogram, hvor folk der overvejer at søge ind som fængselsbetjent får et indblik i, hvad jobbet går ud på ved at høre fra betjentene selv. Hvert afsnit er vi sammen med værterne Lars og Kenneth, der selv er tidligere fængelsbetjente, på besøg hos en ny betjent i et af landets fængsler.

Sæt i gang
Sæt i gang
I samarbejde med Vækstfonden

Sæt i gang

I samarbejde med VækstfondenPodcastserien Sæt i gang - Vækstfondens guide til iværksætteri – er skabt for at inspirere og dele ud af gode råd til iværksættere, virksomheder og andre aktører i økosystemet. Serien tager fat i emner og problemstillinger, der knytter sig til at starte virksomhed, og vi får både iværksætternes egne erfaringer og eksperternes synsvinkler.

Fredagsmissionen
Fredagsmissionen
I samarbejde med Radio4

Fredagsmissionen

I samarbejde med Radio4"Fredagsmissionen" er et vibrerende fredagsprogram, som bobler af radiofonisk weekendstemning. I programmet har værten Anders Hagen, sammen med hans gæster, en mission om at hjælpe så mange som muligt med at få en god weekend. Programmet har som mål at hjælpe lyttere, gæster eller en hovedperson fra nyhedsstrømmen med at få en bedre weekend, end der oprindeligt var i sigte. Fredagsmissionen sendes fredag kl. 14-16 på Radio4.

The Insider
The Insider's Guide to Copenhagen
I samarbejde med VisitCopenhagen

The Insider's Guide to Copenhagen

I samarbejde med VisitCopenhagen

Hos BEAM har vi over 70 podcast- og radioproduktioner bag os. Vi producerer podcasts og radio for landsdækkende radiokanaler og hjælper virksomheder, organisationer og institutioner med at kommunikere effektivt gennem lyd. Vi laver bl.a. podcasts og radio til DR, TV2, Jyllands-Posten, Sydbank, Radio4 og en lang række private virksomheder og andre mediehuse

Vores passion for podcastproduktion ses i vores evne til at skabe indhold, der både underholder og oplyser. Vores kompetencer strækker sig fra intimt fortællende podcasts, der inviterer lytteren med på en rejse, til uddannelsesorienterede serier, der formidler komplekse emner på en letforståelig måde, og nyhedsaktuel live-radio, som sendes alle ugens dage - vores ekspertise dækker det hele.

BEAMs lydproduktioner har modtaget flere priser, bl.a. Bedste samtale (Fængsel) og Bedste Branded Content (Lagune Sessions), Bedste kommercielle samarbejde (En verden indenfor) alle ved Prix Audio. Yderligere vandt Kvindefodboldpodcasten for Årets Niche, ved Podcasterprisen i 2022.